Genomförda evenemang

Bowling

Skärgårdsutflykt

24 MARS Besök på Medeltidsmuseet 
– Medeltidsmuseet är ett underjordiskt museum som är uppbyggt kring tre fasta fornlämningar. De grävdes fram vid den stora arkeologiska undersökningen 1978–1980.

28 APRIL Sightseeing med båt
– Båtfärden går under tolv broar och vi slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Utanför fönstret ser du Stockholms innerstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla och Stora Essingen, Hammarby sjöstad och gröna sköna Djurgården passera.

Skärgårdsutflykt till Finnhamn (Stockholms skärgård)
– Vi åker med skärgårdsbåten Cinderella till Finnhamn. Vi åker hem samma dag. På Finnhamn kommer vi grilla och man kan fiska, promenera, spela fotboll, bada, hälsa på kor med mera.

6 JULI Besök på Historiska museet 

20 JULI Dagstur till Birka Vikingastaden
– Följ med på besök på Birka Vikingastaden som är Sveriges första stad och är som ett museum fast utomhus och på riktigt.

Seglingshelg
– Vi är två segelbåtar, med plats för åtminstone 5 personer per båt, som seglar till Finnhamn, en fantastisk ö i Stockholms skärgård där man kan grilla, fiska, promenera, spela fotboll, bada, hälsa på kor med mera.

8 SEPTEMBER Besök i Stadshustornet
– Vi går tillsammans upp i Stadshustornet. Högst upp ser man en fantastisk utsikt över Stockholm. Vi ses först och fikar.

17-19 juli Tälta
– Nu har du chansen att få tälta tillsammans med ett trevligt gäng människor från olika delar av världen! Mirumirupliff och Simon Vinokur kommer ordna två olika tillfällen i sommar där vi tillsammans tar en SL-buss till Tyresta nationalpark för att tälta, bada, njuta av skogen, besöka en bondgård och umgås. DU KAN LÅNA TÄLT, SOVSÄCK OCH LIGGUNDERLAG AV MIRUMIRUPLIFF!

18 oktober Segla med Briggen Tre Kronor
– Är du mellan 16-20 år gammal och i första hand nyanländ så anmäl dig till en dagssegling med Briggen Tre kronor!