Evenemang 2019

Har du några frågor så kan du kontakta mig via mail: info@mirumirupliff.vinokur.se

MIRUMIRUPLIFFS EVENEMANG 2019:

Det här är de evenemang i Stockholm som genomfördes 2019.
Observera att alla Mirumirupliffs evenemang är öppna för både barn och vuxna samt för både dig som ser dig som svensk och dig som inte ser dig som svensk.

24 MARS Besök på Medeltidsmuseet (HAR REDAN VARIT)
– Medeltidsmuseet är ett underjordiskt museum som är uppbyggt kring tre fasta fornlämningar. De grävdes fram vid den stora arkeologiska undersökningen 1978–1980.

28 APRIL Sightseeing med båt (HAR REDAN VARIT)
– Båtfärden går under tolv broar och vi slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Utanför fönstret ser du Stockholms innerstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla och Stora Essingen, Hammarby sjöstad och gröna sköna Djurgården passera.

19 MAJ Skärgårdsutflykt till Finnhamn (Stockholms skärgård) (UPPSKJUTET TILL ANNAT DATUM!)
– Vi åker med skärgårdsbåten Cinderella till Finnhamn. Vi åker hem samma dag. På Finnhamn kommer vi grilla och man kan fiska, promenera, spela fotboll, bada, hälsa på kor med mera.

6 JULI Besök på Historiska museet (HAR REDAN VARIT)

Varje månad Besök museer med oss. Anmäl dig här.

20 JULI Dagstur till Birka Vikingastaden (HAR REDAN VARIT)
– Följ med på besök på Birka Vikingastaden som är Sveriges första stad och är som ett museum fast utomhus och på riktigt.

2-4 AUGUSTI Seglingshelg (UPPSKJUTET TILL SLUTET AV SEPTEMBER!)
– Vi är två segelbåtar, med plats för åtminstone 5 personer per båt, som seglar till Finnhamn, en fantastisk ö i Stockholms skärgård där man kan grilla, fiska, promenera, spela fotboll, bada, hälsa på kor med mera.

8 SEPTEMBER Besök i Stadshustornet (HAR REDAN VARIT)
– Vi går tillsammans upp i Stadshustornet. Högst upp ser man en fantastisk utsikt över Stockholm. Vi ses först och fikar.

24 DECEMBER Julfirande för oss som inte firar jul